Emi


Nem igazán egy gasztró cím, így 4 hónap kiesés után... Tudom. De cserében itt vannak a fotók :) Hát itt vagyok, sikerült beüzemelni magam hosszú töprengés után. Nem a főzés iránti szeretetemben inogtam meg, hanem ennyi kihagyás után azon gondolkodtam érdemes-e újra visszatérnem a blogozáshoz. Az a sok rászánt idő, a bejegyzések megszületéséhez szükséges elmefelhasználás (haha), na és az idegelés, hogy feltöltse a képeket és az olyan legyen amilyen kell. Na jó, mindez csak kifogás, kivéve az időt. Végül csak itt vagyok, mert rájöttem, hogy amíg blogoztam addig sokkal jobbakat főztem, nem voltam fáradt hozzá, folyton azon törtem az agyam (és a gép billentyűzetét), hogy mi legyen a következő. A bloggerkedésnek köszönhetem, hogy megtanultam és megszerettem főzni és főként sütni. Mostanában meg... hát főzök én, de... valami hiányzik. Ezért jöttem vissza. Hogy újra pörögjek a konyhában. És megmutassam nektek, ti meg dicsérjetek és mindenki boldog :))
Azzal búcsúztam volt, hogy megyek esküvőt tervezni. Megvolt, csodásra sikerült, minden belefektetett időt megért a szervezés. Tényleg életünk nagy napja volt!Mutatok egy képet, facebookon több is látható akit érdekel.


És akkor néhány fotó bevezetőnek, miket készítettem mostanában, csak így recept nélkül. Következőbe már hozok receptet is. Addig is, üdv mindenkinek, jó újra itt lenni!!

RibizlihabRibizlis piteTejszines-sajtos-fokhagymás-baconös krumpliCsavart pizzásKrumpli között sült tejszínes csirkecomb
9 Responses
 1. Kati Says:

  Emi, nagy - nagy gratula:)
  És szerintem csakis finomakat főztél:)Várunk vissza:)


 2. Emi Says:

  Köszi Kati a bátorítást!!


 3. Jó, hogy újra billentyűt ragadsz és jössz blogolni! Az esküvődhöz gratulálok! Én várlak sok szeretettel!


 4. Lilla Seffer Says:

  De jó, de jó! Már nagyon hiányzoztál! Szívből gratulálok a nagy naphoz, gyönyörűek voltatok!


 5. Zsuzska Says:

  Gratulálok!!! A képek alapján nagyon várom a recepteket!! :-)


 6. trollanyu Says:

  Gratulálok itt is és sok boldogságot kívánok, csodás fotók készültek az esküvőtökön, láttam mindet a FB-on. Örülök, hogy itt vagy újra, várom a recepteket:)


 7. Emi Says:

  Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt és a bíztató szavakat!


 8. Szofi Says:

  welcome back :) és csodásak az esküvői képeitek :)


 9. marisz57 Says:

  Gratulálok az esküvőhöz és hosszú boldog házasságot kívánok Nektek!
  Szépeket sütöttél-főztél, hozzad a recepteket is!