Emi
Na nem azért, mert most kezdtem el főzni (bár mesterszakács sem vagyok, leszek), többnyire kötelességből teszem... hagyma, szalonnán sem lehet élni.
Nemrég még az "akarom" listámon szerepelt a főzés megkedvelése. Fejlődtem! Ma már nem mondom, hogy nem szeretek főzni, de legjobban mégis akkor megy, ha kreatívkodhatok, van kinek főzni és nem utolsó sorban, ha tele a hüttő, kamra. Volt alkalmam már tapasztalni, hogy milyen egy étterem konyhájában, pikk-pakk összedobod, nem kell boltba, piacra szaladgálni, pénztárcát ellenőrizni stb. Hát itthon ez nehezebb, de kis akarattal a kevésből is ki lehet hozni jó dolgokat. Többnyire erre szakosodtam mostanában:) Milliónyi reménnyel telve mondom, hogy lesz ez jobb is és akkor... hogy mit rakok majd én az asztalra!!! És kell egy jó sütő! Mert imádjuk a sütőben sült ételeket.
Amióta felfedeztem a blogolás világát, olvasok sooook csodás gasztroblogot. Mindig megéhesedek közben...:)És nem csak olvasom őket, sok receptet kipróbáltam már és még folytatom. Ezek annyira mások, mint a szakácskönyvek, vagy a tvs főzőműsorok. Itt érzi az ember, hogy ezt meg lehet csinálni, szinte rábeszélnek, hogy csináld te is. Imádom!
Az én blogom nem lesz olyan profi, én csak meg akarom mutatni, ha valami nagyon szépre, jóra sikerül, vagy ha nagyon elrontom:)Lesznek -főleg- képek, meg kis duma, de receptek nem hiszem, hogy nagyon. Ha valaki esetleg olvas és kiváncsi, akkor kérdezhet:)
Na, így indítom útjára legújjabb "bloggyerekemet" és kívánom neki nőjjön nagyra, szépre, olvasottra! -ezzel a virággal köszöntve:


Kép innen