Gyakran készítek salátát, többnyire mi van itthon alapon és vacsorára. Nekem önmagában, páromnak valami mellé. Így mindenki örül.
A paradicsomot, uborkát, mozarellát kockára vágjuk, a többi hozzávalóval együtt egy tálba összevegyítjük. Sóval, balzsamecettel ízesítjük. Tányérra halmozzuk, ráteszünk egy kanálnyi joghurtot, megszórjuk a gránátalma magokkal és lelocsoljuk olivaolajjal. És jó étvággyal belakmározzuk!
Hozzávalók:
2 paradicsom
fél kígyóuborka
fél doboz kukorica
maréknyi rukkola
1 mozarella labda
kis maréknyi gránátalma mag
só, balzsamecet, olivaolaj
két kanál low-fat joghurt
2 paradicsom
fél kígyóuborka
fél doboz kukorica
maréknyi rukkola
1 mozarella labda
kis maréknyi gránátalma mag
só, balzsamecet, olivaolaj
két kanál low-fat joghurt
A paradicsomot, uborkát, mozarellát kockára vágjuk, a többi hozzávalóval együtt egy tálba összevegyítjük. Sóval, balzsamecettel ízesítjük. Tányérra halmozzuk, ráteszünk egy kanálnyi joghurtot, megszórjuk a gránátalma magokkal és lelocsoljuk olivaolajjal. És jó étvággyal belakmározzuk!
Azt hiszem, így ahogy van jöhetne...:)
Ez határozottan az én ízlésem is:) A pérom a rukkolát ki nem állhatja, az csak magamnak szoktam belekeverni, én imádom:)
Nagyon guszta, én is gyakran készítek hasonlót, bár gránátalma magját még nem tettem bele, biztos finom. Szép színes!
Ennek a salátának bizony én is nagyon tudnék örülni, és semmit nem kérnék hozzá.:)) Nagyon guszta!!!
Nagyon tetszik nekem is :)
Nagyon guszta, finom lehet!
Én is hasonlót szoktam készíteni, csak nem balzsamecettel, hanem citromlével.De legközelebb kipróbálom a balzsamecetes változatot.