Nagy örömet lelek mostanában a gasztróblogolásban és -blogokban. Jó megmutatni másoknak, hogy én mire vagyok képes, főleg, ha olyanoknak mutatom, akik értékelik is. Bevallom, jólesnek a kedves hozzászólások, igyekezek viszonozni is őket. De nem csak azért kommentelek, hogy viszonozzam, szerintem ez nem kötelesség, hanem mert ha valami különleges, megtetszik, akkor érzem, hogy kell, akarom...
Mult héten nem nagyon volt időm aktívnak lenni ezen a téren, sokat dolgoztam... És nem lesz ez másképp ezen a héten sem. Sőt, még sokkal sűrűbb lesz. Így nem igérek bejegyzést erre a hétre sem, örülök, ha lesz időm valami gyors ebédet meg vacsorát összeütni. Nagyon sok receptem és fotóm van várakozóban, idő, pedig nem annyira, ezért mutatok néhány képet, amikből már nem fog külön bejegyzés születni. Vagy azért mert már annyira elcsépelt, vagy mert annyira egyszerű, vagy mert nem tartom érdemesnek, vagy egyszerűen mert már nagyon régen készült és van sok-sok új, amit megmutatni:) De azért egy fotó erejéig nézzétek meg.
Aztán egy hét múlva, vagy még hamarabb, jövök ismét és mutatom a legujjabb alkotásaimat. Tegnap este pl forró csokis-málnás clafoutist ettünk csoki fagyival. Erről lesz recept is. És még van focacciám, különleges kekszrudam, csicseriborsó burgerem, gombás-tejszines tagliatellem, mézeskalácsos penném...
Addig pedig mindenkinek jó főzőcskézést, blogolást!
Kolbászos-babos-kukoricás egytál/leves/főzelék
Amerikai palacsinta torony
Mult héten nem nagyon volt időm aktívnak lenni ezen a téren, sokat dolgoztam... És nem lesz ez másképp ezen a héten sem. Sőt, még sokkal sűrűbb lesz. Így nem igérek bejegyzést erre a hétre sem, örülök, ha lesz időm valami gyors ebédet meg vacsorát összeütni. Nagyon sok receptem és fotóm van várakozóban, idő, pedig nem annyira, ezért mutatok néhány képet, amikből már nem fog külön bejegyzés születni. Vagy azért mert már annyira elcsépelt, vagy mert annyira egyszerű, vagy mert nem tartom érdemesnek, vagy egyszerűen mert már nagyon régen készült és van sok-sok új, amit megmutatni:) De azért egy fotó erejéig nézzétek meg.
Aztán egy hét múlva, vagy még hamarabb, jövök ismét és mutatom a legujjabb alkotásaimat. Tegnap este pl forró csokis-málnás clafoutist ettünk csoki fagyival. Erről lesz recept is. És még van focacciám, különleges kekszrudam, csicseriborsó burgerem, gombás-tejszines tagliatellem, mézeskalácsos penném...
Addig pedig mindenkinek jó főzőcskézést, blogolást!
Csirkés-sajtos cannellini
Kolbászos-babos-kukoricás egytál/leves/főzelék
Teljes kiőrlésű zsemlemorzsába és zabpehelybe rántott csirkemell, sütőbe sütve
Sonkával, krémsajttal, tejföllel, zöldhagymával töltött óriásgomba
Kedvenc reggelink
Sült karajszelet vajas párolt zöldségekkel
Bundás virsli uborkás-retkes szósszal
Joghurtos gyümölcssaláta
Gyömbéres-datolyás kekszrúd
Amerikai palacsinta torony
Habcsókfészek tejszínhabbal, gyümölcsökkel
Sonkás-sajtos leveles kiflik
Krémsajtos-tejföles szendvicskrém sonkával, kaporral
Kolbászos-babos one pot (egytált)
Virslis és tejföles lángos reszelt sajttal
Cheese on toast (sajtos pirítós) zöldhagymával
Micsoda menü!!
Jó munkát erre a hétre is és kitartás! A lángos receptjét szívesen vinném:)
Elgongolkodtam és rájöttem, hogy megvan a blogomon a lángos receptje itt:
http://gasztroemi.blogspot.com/2011/12/virslis-langos-uborka-szosszal.html
Ugyanebben a bejegyzésben találsz egy másik linket is, ahonnan én inspirálódtam!
Hűű, mik lehetnek a tarsolyodban, ha ezek túl elcsépeltek... Nagyon guszták!!!!
Ezt tudod hogy hívják? Kínzásnak! Csak nézzem nézzem sorban a jobbnál jobb kajákat arról nem is beszélve hogy éhes vagyok, muszály valamit nassólnom! Szép nyugodt hetet kívánok neked aztán hozzad a reciket!
Hát remélem azért mihamarabb megosztod velünk ezeket a recepteket, mert eszméletlenül jól néznek ki!!!
Hát innen én is tudnék választani!
Vagy lehet, hogy nem...
Teljesen a bőség zavarába estem.
Nem semmi kínálat, ilyen sok finomságot nézegetni még ebéd után is nagy kihívás!!! Azért a nagy hajtás mellett, a pihenésről se feledkezzél meg.:)
Nem mondom, pazar étkeket mutattál most itt. A bundás virsli ugyanaz a tészta, mint a lángosos, vagy az másik? Azokból most bírnék enni, aztán egy kis palacsinta, vagy datolyás kekszrúd jöhetne még, vagy gyümisali, vagy... :)))
Hát nem mondom, alaposan felcsigáztad az érdeklődést! :-)
Mindenkinek nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszedtek a fotóim:)
Csilla, a bundás virsli már recept, sűrű palacsinta tészába mártogattam a virsliket és úgy sütöttem ki olajban.
Végig "söpörtem" az oldalon,biztos minden lelkiismeret furdalás nélkül végig enném!!!:):)Hmmmm!
Örülök, hogy tetszik Mellissina:))Megkjnállak belőlük szívesen:)