Emi
Ottis és Gizi ihlették ezt a remek falnivalót. Ketten kétszer is jól laktunk, olyan sok lett belőle.



Hozzávalók:
1 leveles tészta
1 szelet nyakkaraj -nálam ez volt itthon és nem tudtam, hogy egy szelettel mit kezdjek. Erre jók a gasztróblogok:)
reszelt sajt
koktélparadicsom

A húst befűszereztem olivaolajjal, sóval, borssal, kis, vékony kockákra vágtam és kevés olajon mindkét oldalát néhány percig sütöttem. A tésztalapot kiterítettem és felkockáztam. Belehelyeztem őket egy sütőformába két újjnyi távolságot hagyva közöttük. Minden kockára szórtam reszelt sajtot, rá egy szelet húst és a tetejére egy fél koktélparadicsomot. Kb fél óra alatt aranybarnára sütöttem. Fokhagymás majonézes tejföllel tálaltam.



Akár különálló étkezésként, akár étkezések közötti falatozásként megfelel. Bár ha vigyázunk az alakunkra és számolgatjuk a kalóriákat akkor inkább egy almát együnk étkezések között:))
5 Responses

  1. Emi Says:

    Köszönöm:)


  2. Gizi Says:

    Nagyon köszönöm, hogy belinkeltél!!! Örülök, hogy Neked is ízlett, nagyon jól néz ki a képen, szívesen megkóstolnám.:)


  3. Emi Says:

    Gizi, nincs mit megköszönnöd, jól jönnek az ötletek.


  4. Ani Says:

    Ideteszem a linket, mert nem hiszed el, ma épp ezen morfondíroztam. Amúgy is szoktam ezen az oldalon bolyongani, szeretem, csak kár, hogy francia -mint minden, ami jó))

    http://www.amusesbouche.fr/article-52836843.html