Ottis és Gizi ihlették ezt a remek falnivalót. Ketten kétszer is jól laktunk, olyan sok lett belőle.
Hozzávalók:
1 leveles tészta
1 szelet nyakkaraj -nálam ez volt itthon és nem tudtam, hogy egy szelettel mit kezdjek. Erre jók a gasztróblogok:)
reszelt sajt
koktélparadicsom
A húst befűszereztem olivaolajjal, sóval, borssal, kis, vékony kockákra vágtam és kevés olajon mindkét oldalát néhány percig sütöttem. A tésztalapot kiterítettem és felkockáztam. Belehelyeztem őket egy sütőformába két újjnyi távolságot hagyva közöttük. Minden kockára szórtam reszelt sajtot, rá egy szelet húst és a tetejére egy fél koktélparadicsomot. Kb fél óra alatt aranybarnára sütöttem. Fokhagymás majonézes tejföllel tálaltam.
Akár különálló étkezésként, akár étkezések közötti falatozásként megfelel. Bár ha vigyázunk az alakunkra és számolgatjuk a kalóriákat akkor inkább egy almát együnk étkezések között:))
Hozzávalók:
1 leveles tészta
1 szelet nyakkaraj -nálam ez volt itthon és nem tudtam, hogy egy szelettel mit kezdjek. Erre jók a gasztróblogok:)
reszelt sajt
koktélparadicsom
A húst befűszereztem olivaolajjal, sóval, borssal, kis, vékony kockákra vágtam és kevés olajon mindkét oldalát néhány percig sütöttem. A tésztalapot kiterítettem és felkockáztam. Belehelyeztem őket egy sütőformába két újjnyi távolságot hagyva közöttük. Minden kockára szórtam reszelt sajtot, rá egy szelet húst és a tetejére egy fél koktélparadicsomot. Kb fél óra alatt aranybarnára sütöttem. Fokhagymás majonézes tejföllel tálaltam.
Akár különálló étkezésként, akár étkezések közötti falatozásként megfelel. Bár ha vigyázunk az alakunkra és számolgatjuk a kalóriákat akkor inkább egy almát együnk étkezések között:))
Guszta!
Köszönöm:)
Nagyon köszönöm, hogy belinkeltél!!! Örülök, hogy Neked is ízlett, nagyon jól néz ki a képen, szívesen megkóstolnám.:)
Gizi, nincs mit megköszönnöd, jól jönnek az ötletek.
Ideteszem a linket, mert nem hiszed el, ma épp ezen morfondíroztam. Amúgy is szoktam ezen az oldalon bolyongani, szeretem, csak kár, hogy francia -mint minden, ami jó))
http://www.amusesbouche.fr/article-52836843.html