Emi
Vacsorára sikerült ezt a véletlen talált receptet rögtön megvalósítani. Teakert blogjában találtam rá és rá is éheztem azonnal. Hipp-hopp kész lett, majd mind el is fogyott mire kiderült, hogy igazából másnapra értek volna be az ízei. Sebaj, nekünk így is nagyon ízlett, én meg nem nagyon vagyok képes másnapig várni egy kajára:))



Hozzávalók:
10 darab füstölt virsli
2 szál zöldhagyma
5 dkg feta és double gloucester sajt
3 kanál majonéz
2 kanál tejföl
só, bors

A virsliket megfözzük és kihüttjük majd felkarikázzuk. A hagymát és a sajtot szintén feldaraboljuk. Mindezeket összevegyítjük, hozzáadjuk a majonézt és a tejfölt, sóval borssal ízesítjük. Magos toast kenyérrel tálaljuk.




Kicsit változtattam Tea receptjén, nekem túl töménynek tűnt csak majonézzel, ezért adtam hozzá a tejfölt. Sajt és hagyma pedig... hogy ízesebb legyen. A hagymától ugy-e rögtön:)
7 Responses
  1. Gizi Says:

    Nagyon guszta, és jó szaftos ezzel a tejfölös szósszal. Én is így szeretem,vagyis csak szeretném, mert nem tudom elcsenni és megkóstolni. Szilveszterre elfogom készíteni, köszi a receptet.:)


  2. Panna Says:

    Én sem szeretek várni, a kelt tésztákat is melegen meg kell már kóstolnom. :D Nagyon guszta a virsli salátád!


  3. Emi Says:

    Gizi, Szilveszter nekem sem az igazi virsli nélkül és jó ötlet feldobni, hogy ne csak a klasszikus főtt virsli legyen. El kell mondanom, hogy nagy örömet okoztál nekem. Te vagy az első, aki azt mondja, hogy elkészíti egy receptemet:) Igaz az alapötlet nem az enyém, de ez egy turbózott változat! Köszönöm!

    Panna, köszi, én sem bjrom kivárni, hogy kihűljön a süti vagy beérjenek az ízek:) És még a nyers tésztát is szeretem:)))


  4. Gizi Says:

    Kedves Emi!
    Nagyon örülök annak hogy Te is örülsz!! Mindenképpen elkészítem ezt a salátát, mert nagyon gusztának találom, és megfogom neked írni, de biztosan nagy sikere lesz nálam is.


  5. Emi Says:

    Köszi mégegyszer és várom a beszámolót:)


  6. Ani Says:

    Na de Kincsem, receptet nem olvassuk el? Majonézesnek hívják, de tartárral készítik! Lásd mustár, citrom, cukor, és 1 doboz tejföl! Meg egy zsák hagyma...))


  7. Emi Says:

    Igazad van, az én hibám, figyelmetlen voltam, köszönöm a kiigazítást!Valahogy elkerülte a figyelmemet a tejföl nálad és én nem tartárral készítettem:)