Emi
Ottistól kaptam virtuális ölelést, amelynek nagyon örülök és hálásan köszönöm neki!



Szabály: Tedd ki a blogodra az "I love your blog" logót egy bejegyzésben. Küldd tovább öt embernek linkeld be a nevüket, és egy pár szóban írd le, hogy miért kedveled őket, a blogot, és küldesz egy virtuális ölelést. Hagyj náluk egy megjegyzést, hogy értesüljenek az ölelésről.

Mindig nehéz meghatározott számú embert kiválasztani, vagy azért mert sok, vagy mert kevés akik közül választhatunk. Ebből a szempontból azt kell mondanom, hogy én még nagyon új vagyok a gasztróbloggerek körében, úgy teljesítményemet, mint kapcsolataimat tekintve. De olvasgatva a blogokat és a bejegyzésekhez küldött megjegyzéseket, nem tudom nem észre venni, hogy mennyi csodálatos ember van közöttünk. Mennyi dicséret, gratuláció, jókívánság minden egyes blogon. Milyen szép is lenne, ha a való életben (és nem csak virtuálisan) is ilyen sok kedves, szerető ember venne körül minket!

A virtuális ölelést küldöm:
Cakeninek, mert annyi gyönyörű tortát, mint nála még sose láttam.
Góbéhaminak, mert az övé a legszebb blogdesign, amit ismerek.
Autumnnak, bár ő már megkapta ezt az ölelést, de hát ölelésből sosem elég. Neki küldöm a sok remek kezdeményezésért és a blogjából áradó életkedvért.


Szeretném olyanoknak is átadni, akik nem gasztroblogot írnak, de ugyancsak nagy hatással vannak rám.
Tinkmaranak aki a tengerentúlról milliónyi témában tájékoztat minket. Élvezet olvasni a mindig valami újat hozó blogját.
Dórinak, aki nem csak dél-kelet ázsiai életéről számol be, hanem megosztja velünk az ottani kultúrát, táplálkozást, mentalitást és persze nem utolsó sorban építészetet is "oktat" nekünk.
Labels: edit post
3 Responses
  1. autumn Says:

    Jöttem hozzád, hogy gratuláljak a díjadhoz, erre mit találok? Hát én is kaptam egyet Tőled! Nagyon szépen köszönöm! Már ki is tettem! :)))))


  2. D'Ora Tokai Says:

    Szia Emi,
    Nagyon szépen köszönöm, megtisztelő.
    Most látom csak,hogy Csíkszeredáról írsz, vannak ott kedves ismerőseim. Örülök, hogy az internet által ilyen kicsi lesz a világ és kapcsolódhatunk :)
    Szép hetet!
    Puszi,
    Dori


  3. Góbé Says:

    Nagyon köszönöm a díjat és hogy ismét gondoltál rám, örömteli pillanatokat szerezve ezzel.
    Amúgy ne vedd zokon, hogy ilyen későn írok, sajnos az utóbbi időben eléggé elfoglalt vagyok és nem igazán tudok annyi időt szentelni a blogra, mint amennyit szeretnék.
    A cím magáért beszél és köszönöm, hogy vannak olyan személyek, mint akár Te is, akik ezt észreveszik és értékelik.
    Nagyon köszönöm ismét és további sok szerencsét kívánok.

    Góbé