Emi
Bár a csirkehúsból elegem van (munkahelyem miatt), de mégis gyakran kerül asztalra, mert gyorsan elkészíthető. Legtöbbször csirkemellből főzök, ha csirkehúsról van szó. Ezzel csak az a baj, hogy ha nem vigyázok, akkor nagyon száraz lesz, akkor meg, csak eszünk, de mintha jól sem laknánk. Akkor meg minek. Én csak akkor vagyok elégedett, ha látom, hogy másnak is ízlik a főztöm. Ez meg nem mindig van így, sajnos.



Ez az ebédünk, mint általában, a fast&easy kategóriába sorolható.
Hozzávalók:
csirkemell
csirkefűszer
vegyes mirelit zöldség
vaj
szárított kapor




A csirkemellet a csirkefűszerrel beszórtam, olajba és kevés vízbe megpároltam, majd hagytam kissé megpirulni.
A zöldséget forró vajba tettem, megsóztam és megszórtam szárított kaporral.
Tíz perc és már ebédeltünk is. Imádom, amikor ilyen gyorsan kész van egy étel. Lassan már desszertre is jut idő:)

2 Responses
  1. Nagyon ügyes vagy, igen ínycsiklandozóra kiserült! Hasonló módon szoktam én is késízteni, de ZÖLDKAPOR még sosem jutott eszembe! :-)) Hmmmm... izgalmas lehet az íze, legközelebb kipróbálom!

    Egyre szebben fotózott dolgokat raksz fel, én szeretnék neked gratulálni, és bíztatni


  2. Emi Says:

    Nagyon köszönöm a gratulációt és a bíztatást, igazán jól esik! Igyekezek fejlődni és egyre nagyobb élvezettel csinálom.