Emi
Szeretem az ilyen egytálételeket. Nincs sok baj velük, mindentbele, aztán csak a várakozás marad. És nem csak ezért szeretem, hanem az íze miatt is. Ahogy a sokféle íz összekavarodik...
Volt a fagyasztóba 3 gyönyörű fehérkaraj szelet. Csak úgy mesütni kettőnknek kevés, hát ezt találtam ki.



Hozzávalók (az én adagomhoz):
3 fehérkaraj szelet
3,4 sárgarépa
4,5 krumpli
3 cikk fokhagyma
só, bors

A hússzeleteket először olajon, apróra vágott fokhagymával, kicsit megfuttattam, majd vizet töltöttem rá és úgy pároltam. Rövid idő után sóztam, borsoztam és hozzáadtam a sárgarépadarabokat, mert azoknak is több idő kell megkészülni. Amikor már a hús kezdett puhulni, hozzátettem a krumplit. Időnként töltöttem rá vizet, hogy inkább párolódjon, mint süljön. Végül hagytam a vizet elfőni róla, így jó szaftos lett.